call Puhelin
Perus
navigation Sijainti
Plus
email Sähköposti
VIP

Personal Training 6kk -valmennuspaketti tarjoaa sinulle pitkäaikaisen ja tehokkaan lähestymistavan kohti terveyttä ja hyvinvointia.

Pakettimme sisältää kaiken mitä tarvitset saavuttaaksesi kuntoilutavoitteesi.

Valmennusohjelma on suunniteltu antamaan sinulle yksilöllistä ohjausta ja tukea koko matkasi ajan kohti parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Paketti sisältää seuraavat palvelut:

Alkukartoitus: Valmennusmatkasi alkaa perusteellisella alkukartoituksella, jossa määritellään henkilökohtaiset tavoitteesi ja arvioidaan terveydentilasi. Tämä luo vankat perusteet räätälöidylle valmennusohjelmallesi.

12 tapaamista: Saat mahdollisuuden tavata henkilökohtaisen valmentajasi 12 kertaa valmennusjakson aikana. Jokainen tapaaminen on suunniteltu tukemaan tavoitteidesi saavuttamista ja tarjoamaan sinulle ohjausta, kannustusta ja seurantaa.

4 harjoitusohjelmaa: Saat neljä erilaista harjoitusohjelmaa, jotka on suunniteltu tarpeitasi ja tavoitteitasi silmällä pitäen. Ohjelmat kehittyvät kanssasi, jotta voit jatkuvasti haastaa itsesi ja saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen.

3 InBody-mittausta: Seuraamme edistymistäsi tarkasti InBody-mittauksilla, jotka tarjoavat yksityiskohtaista tietoa kehonkoostumuksestasi. Tämä auttaa meitä säätämään ohjelmaasi ja varmistamaan, että saavutat tavoitteesi.

Ruokavalio-ohjeistus ja seuranta: Tarjoamme yksilöllistä ravitsemusohjausta ja seuraamme ruokailutottumuksiasi. Tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi ja syömään terveellisesti.

Kehonhuolto-ohjeistus: Opit tärkeät kehonhuoltotekniikat, jotka auttavat sinua ylläpitämään kehon liikkuvuutta ja vähentämään riskiä loukkaantumisille.

Loppukartoitus: Valmennusjakson päätteeksi teemme loppukartoituksen, jossa arvioimme saavuttamasi tulokset ja autamme sinua laatimaan jatkosuunnitelman.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja aloita matkasi kohti vahvempaa ja terveempää itseäsi jo tänään!

 

  • Alkukartoitus
  • 12 tapaamista
  • 4 harjoitusohjelmaa
  • Ruokavalio ohjeistus ja seuranta
  • Kehonhuolto-ohjeistus
  • Etätuki puhelimitse joka päivä
  • Loppukartoitus

€96/kk