call Puhelin
Perus
navigation Sijainti
Plus
email Sähköposti
VIP

Haluatko saavuttaa huippukunnon ja tavoitteesi kuntosalilla?

Etsitkö yksilöllistä ohjausta ja tukea matkallasi kohti terveempää elämää?

Personal Training 3kk -valmennuspaketti tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi saavuttaaksesi tavoitteesi.

 

Paketti sisältää seuraavat palvelut:

Alkukartoitus: Ensimmäinen tapaamisesi personal trainerin kanssa aloitetaan perusteellisella alkukartoituksella. Keskustelemme tavoitteistasi, terveydentilastasi ja aikaisemmasta liikunta- sekä ruokailuhistoriastasi.

6 tapaamista: Saat yksilöllisiä harjoitusohjelmia ja ohjausta jokaista tapaamistamme varten. Näiden tapaamisten aikana voimme tarkkailla edistymistäsi ja säätää ohjelmaasi tarpeen mukaan.

2 harjoitusohjelmaa: Saat kaksi erilaista harjoitusohjelmaa, jotka on räätälöity täysin omiin tavoitteisiisi ja tarpeisiisi sopiviksi. Näiden avulla voit harjoitella tehokkaasti sekä kuntosalilla että kotona.

2 InBody-mittausta: Käytämme InBody-laitetta tarkan kehonkoostumuksesi seurantaan. Näin voimme seurata kehitystäsi ja tehdä tarvittavia muutoksia harjoitus- ja ruokavalio-ohjelmaasi.

Ruokavalio-ohjeistus: Saat asiantuntevaa ravitsemusohjausta, joka auttaa sinua saavuttamaan ruokailutavoitteesi. Tämä osa valmennusta tukee kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Kehonhuolto-ohjeistus: Opit tärkeät kehonhuoltotekniikat, jotka auttavat välttämään loukkaantumisia ja pitämään kehosi kunnossa valmennuksen aikana.

Loppukartoitus: Valmennusjakson päätteeksi teemme loppukartoituksen arvioidaksemme saavuttamasi tulokset ja laadimme suunnitelmaan jatkoa varten.

Tule mukaan matkalle kohti terveempää ja vahvempaa minääsi.

Ota yhteyttä meihin ja varaa oma paikkasi tänään!

 

  • Alkukartoitus
  • 6 tapaamista
  • 2 harjoitusohjelmaa
  • Ruokavalio-ohjeistus
  • Kehonhuolto-ohjeistus
  • Puhelin etätuki
  • Loppukartoitus

118€/kk