call Puhelin
Perus
navigation Sijainti
Plus
email Sähköposti
VIP
 • Kuntokeskus Kunto Ykkönen Energym Personal Trainer Reko

Moi, olen Reko Nätkin, personal trainer ja ravintovalmentaja. Kuntosali on kuulunut elämääni jo yläasteiästä alkaen. Kiinnostus lajin parissa on säilynyt tähän päivään saakka ja tietotaito puolta voi kehittää kokoajan lisää, vielä tänäkin päivänä. Minua kiinnostaa kehittää osaamistani erityisesti kehonhuollon ja liikkuvuuden osalta.

Valmentajana pyrkimykseni on antaa mahdollisimman paljon tietotaitoa asiakkaalle. Asiakkaalta odotan täsmällisyyttä ja intoa. Halua kehittyä kohti omaa tavoitetta. Tavoitteista riippuen voidaan mennä hyvinkin kovaa treeneissä. Olen myös helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen ihminen 🙂

Omiin vahvuuksiini kuuluu muun muassa leuanveto ja penkkipunnerrus. Niihin on paljon annettavaa. Myös tekniikat eri liikkeissä ja laitteissa on vahvuuksiani.

Valmennus aloitetaan veloituksettomalla konsultaatiolla, jossa käydään läpi asiakkaan tavoitteet, aikataulut ja mahdollisuudet. Sen pohjalta laaditaan suunnitelma siitä, miten tavoitteisiin päästään ja mitä se vaatii. Tulokset alkavat näkyä jo muutamassa viikossa.

Palveluni on suunnattu ihan kaikille. Voin opastaa pelkästään oikeanlaisen tekniikan opettelussa tai olla valvovana silmänä treenien tueksi, ja lisäksi tarjoan kokonaisvaltaisia personal trainer valmennuksia. Nuorimmat ohjauksessani olevat ovat olleet 14-vuotiaita ja vanhimmat 87-vuotiaita. Olen valmentanut sekä tavoitteellisesti treenaavia kilpaurheilijoita että ihan ensimmäistä kertaa salille tulevia.

Valmennuksistani hyötyvät eniten kaikki he, jotka haluavat kehittyä kuntosalitreenin eri muodoissa olipa sitten kyseessä massan hankinta, rasvanpoltto tai lihaksen kasvatus, etenkin bodytreenaajat.

Valmennukseen hakeutuessa on hyvä muistaa, että teet tämän kaiken itsellesi, eli valmennus on paras hankinta mitä voit itsellesi tehdä.

Kun keho voi hyvin, mieli voi hyvin ja päinvastoin 🙂

  • PT-valmennukset
  • Ravintovalmennus
  • Kehonhuolto / Liikkuvuus
  • Poseerausharjoitukset
  • Hieronta
  • Pienryhmävalmennukset
  • Jalkaterän mobilisaatiohieronnat refleksologisesti

 

Varaa aikasi numerosta 044 700 5566 / 044 3288075 tai osoitteesta info@kuntoykkonen.fi