call Puhelin
Perus
navigation Sijainti
Plus
email Sähköposti
VIP

Tietosuojaseloste

 

Body Energy Mind Oy sähköinen asiakasrekisteri

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Laadittu: 20.04.2018

1. Rekisterinpitäjä

Body Energy Mind Oy (Kuntokeskus Kunto Ykkönen / Energym)
Osoite: Kansankatu 47
E-mail: info@kuntoykkonen.fi
Puhelin: 044 700 5566

2. Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö

Reko Nätkin

3. Rekisterin nimi

KuntoYkkösen asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin tarkoitus on mahdollistaa asiakkaiden sähköinen ilmoittautuminen ja tunnistaminen Body Energy Mind Oy:n järjestämiin tapahtumiin, kuten ryhmäliikuntatunneille. Tietoja tarvitaan, jotta kävijämäärät tunneilla ovat yrityksen tiedossa ennen tunnin alkua. Rekisteriä voidaan käyttää myös kulunvalvonnan hallintaan ja muihin tietojärjestelmätarpeisiin, sekä asiakaskontaktointeihin ja ajankohtaisten tarjousten tiedottamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan etu- ja sukunimi, syntymäaika, sukupuoli, puhelinnumero, osoitetiedot, sähköpostiosoite, asiakasmerkinnät, laskujen toimittamiseen vaadittavat tiedot. Lisäksi rekisterissä on tiedot asiakkuudesta (kuten voimassaolo, käyntikerrat ja niiden ajankohdat). Rekisterissä voi olla myös asiakkaan määrittelemä salasana verkkopalvelun käyttämistä varten (salattuna).

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Palvelu on käytettävissä osoitteessa www.kuntoykkonen.fi

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakastiedot sijaitsevat sähköisessä muodossa Body Energy Mind Oy:n tietojärjestelmässä, johon pääsee ainoastaan käyttäjätunnuksen ja salasanan hallussapitäjät. Käyttäjätunnus ja salasana ovat ainoastaan henkilökunnan ja teknisten asiantuntijoiden käytettävissä. Paperille tulostettuja tietoja säilytetään Body Energy Mind Oy:n toimitiloissa, lukituissa kaapeissa.