call Puhelin
Perus
navigation Sijainti
Plus
email Sähköposti
VIP

Käyttöehdot

 1. Asiakas maksaa ensimmäisen kuukausimaksun, avausmaksun, sekä kulkulätkän. Mikäli kyseessä on yritysasiakas, katso kohta 8. Jatkossa kuukausimaksut maksetaan laskulla kerran kuussa. Paperilaskulisä 3,50€/ lasku.
 2. Ensimmäisen maksun jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana (1) kuukauden irtisanomisajalla ilman eroamismaksuja tai muita piilokuluja.
 3. Mikäli laskua ei ole suoritettu kyseisen kuukauden viimeiseen päivään mennessä, voidaan kortti sulkea pois käytöstä erikseen ilmoittamatta. Kunto Ykkönen on ulkoistanut perintäpalvelut. Maksamatonta laskua voidaan periä oikeusteitse.
 4. Tauko esim. vakavan sairauden vuoksi (lääkärintodistus vaaditaan) on mahdollinen siten, että taukoaika hyvitetään kortille.
  (Aika jolloin asiakas on estynyt harjoittelemasta vähintään 1kk ajan yhtäjaksoisesti).Jäsenyys on henkilökohtainen. Kunto ykkönen voi irtisanoa jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi (mm. roskaaminen, ilkivalta, epäkunnioittava käytös muita kuntoilijoita tai henkilökuntaa kohtaan). Muutenkin asiakas sitoutuu noudattamaan Kuntokeskus Kunto Ykkösen järjestyssääntöjä, jotka ovat nähtävillä ilmoitustaululla.
 5. Kulkulätkän omistaja on velvollinen ilmoittamaan välittömästi, mikäli kulkutunniste katoaa tai varastetaan. Uudesta kulkulätkästä veloitetaan hinnaston mukainen maksu. (9€)
 6. Harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla ja Kunto Ykkönen ei vastaa jäsenen omaisuudesta. Asiakas vastaa itse vakuutuksistaan.
 7. Poistuessaan kuntosalilta viimeisenä, toimiston ollessa suljettuna, asiakas huolehtii valojen / musiikkilaitteiden, lattiatuulettimien sekä television virran katkaisusta sekä tarkistaa ulko-oven lukituksen huolellisesti.
 8. Yrityksen maksaessa osan asiakkaan kuukausimaksusta, peritään asiakkaalta omavastuuosuus koko vuoden (12kk) ajalta heti sopimuksen tekopäivänä, mikäli omavastuu on 20 eur tai alle. (Yrityksen laskuihin lisäämme laskutuslisän 4eur/lasku.)
 9. Mikäli asiakkaan laskutusosoite muuttuu, on asiakas velvollinen ilmoittamaan asiasta viipymättä Kunto Ykköselle, jotta laskut ohjautuvat oikeaan osoitteeseen. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisena sähköpostitse osoitteeseen info@kuntoykkonen.fi. Myös muista yhteystietojen muutoksista on ilmoitettava sähköpostitse.
 10. Asiakkaan tietoja voidaan käyttää Body Energy Mind Oy:n tietojärjestelmän tarpeisiin sekä asiakaskontakteihin ja ajankohtaisten tarjousten tiedottamiseen.