Personal Training

Meiltä löydät liikunta-alan ammattilaisen, jolla on uusinta tietoa ja taitoa personal trainerin työstä! Voit ottaa halutessasi mukaan myös oman personal trainerin veloituksetta.

Kuntosaliohjaus hinnasto:

Tekniikka ja laiteopastus kuntosalilla 30€/h

Mitä on Personal Training?

Personal Training on henkilökohtaista, yksilöllisesti suunniteltua ohjausta, johon kuuluu pitkän tähtäimen suunnittelu ja seuranta. Pohjana ovat alkutestit sekä haastattelu. Se on kokonaisvaltaista, asiakkaan toiveet, tarpeet, tavoitteet sekä aikataulut huomioon ottavaa ohjausta

Tavoitteet asetetaan yhdessä treenarin kanssa mahdollisimman konkreettisiksi. Harjoittelu on turvallista sekä tehokasta, koska ammattilainen suunnittelee ohjelmat asiakkaan aloitustilanteen, kunnon sekä tavoitteiden mukaan.

”Treenarisuhde vaatii molemmin puolista sitoutumista, jotta saavutettaisiin asetetut tavoitteet.”

Treenarisuhde motivoi, sillä;

– Ei ole helppoa jättää treenejä väliin, kun tietää että toinen henkilö odottaa tiettyyn aikaan juuri sinua!

– Ammattilainen opastaa tekemään asiat oikein (liikesuoritukset, ruokavaliot, sykealueet jne.) ja kertoo miksi.

– Omavalmentaja on ikään kuin koordinaattori, joka suunnittelee kokonaisvaltaisen harjoitusohjelman ja aikatauluttaa sen muuhun elämääsi sopivaksi ja lisäksi opettaa sinua oikeisiin liike- ja liikuntasuorituksiin.

PT ei ole joka ainoan lajin osaaja, vaan liikunta-alan ammattilainen, joka tuntee anatomian, fysiologian, kinesiologian (liikeopin) sekä ruokavalio-opin ja osaa muokata tuloksellisen ja turvallisen harjoitusohjelman sekä ruokavalion.

PT opastaa sinut tarvittaessa muiden ammattilaisten luokse; esim. joku tietty liikuntalaji, hieronta, fysikaalinen hoito, lääkäri.

Personal Trainingillä vireyttä, terveyttä ja hyvää oloa!

Paino-ongelman kanssa kamppailevalle Personal Training tuo tuloksellista painon pudotusta sekä kiinteytystä. Treenarisuhteen avulla myös parannetaan meille kaikille tärkeää liikkuvuutta ja parempaa toimintakykyä. Treenari myös opastaa, miten tulee harjoitella ja ruokailla sekä perustelee miksi.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.

Hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti tavotteiden ja tapaamiskertojen perusteella.

Tapaamisen kesto on noin yksi (1) tunti.

Varaa aikasi numerosta 044 700 5566 tai osoitteesta info@kuntoykkonen.fi