Kunto ykkönen 30-vuotta

Kunto Ykkönen täyttää 18.08.2018 30-vuotta, ja on täten yksi Oulun pisimpään toimineista kuntosaleista.

Toivotamme teidät tervetulleeksi viettämään juhlapäivää kanssamme lauantaina 18.08.2018. Aukaisemme ovet klo 10:30 ja ohjelmaa on luvassa koko päiväksi. Paikalla mm. raskaansarjan ammattinyrkkeilijä Sami Elovaara ja Senior Trainer/FLT ravintovalmentaja Päivi Hytinkoski. Luvassa myös Taiji- ja JKD näytöstunnit, sekä mahtavia kortti- ja lisäravinnetarjouksia. Lisäksi paikalla koko päivän FISAF Personal trainerit Mari ja Sari sekä ravintovalmentaja Reko.

Päivän ohjelmaa:

KLO 10:30-  Ovet auki
Kakkukahvit, saliin tutustumista, arvontoihin osallistumista jne.

KLO 11:00-11:45  Taiji näytöstunti

Perinteinen kiinalainen taito taiji (tai chi, taijiquan, tai chi chuan) opettaa harrastajansa käyttämään energiaa (qi, chi), joka ei synny niinkään lihasvoimasta vaan aktiivisesta rentoudesta.

Taijin tunnusmerkkinä on hidas, pyöreä ja virtaava liikesarja, jota kutsutaan muodoksi. Koska lajin pehmeät liikkeet sopivat kaikenikäisille, sitä harrastetaan nykyään ensisijaisesti terveydellisistä syistä. Edistyneemmässä muodossa taiji on kuitenkin myös väkivallaton, tehokas itsepuolustuslaji, jonka kaikkien liikkeiden voima voidaan testata pariharjoituksissa. Näytöstuntia ovat vetämässä Merja Kallio ja Matti Torro.

KLO 12:00-12:45  Sami Elovaara

Ammattinyrkkeilijä Sami Elovaaran vetämä lajiesittely kuntonyrkkeilystä. Lisäksi aiheeseen liittyvää keskustelua.

Klo 13:00-13:45  Päivi hytinkoski

Senior Trainer ja FLT ravintovalmentaja Päivi Hytinkoski pitää luennon 60+ vuotiaille tärkeistä ravitsemusasioista sekä näytejumppatunnin. Päivi on ollut mukana Kunto Ykkösen toiminnassa alusta alkaen, joten tule kuuntelemaan kokemuksen ääntä.

Klo 14:00-14:45  JKD näytöstunti

JKD  Näytöstunnin lajeina ovat Kali ja Silat.

Kali ja Silat ovat Filippiineiltä kotoisin olevia taistelulajeja, joissa on hyvin voimakkaasti aseet (kepit, miekat, puukot) mukana harjoittelussa. Vaikka Kali ja Silat on tunnettu aseistaan, harjoittelu tähtää aseettomaan taisteluun. Tekniikat, joita käytetään aseelliseen taisteluun, toimii yhtälailla myös aseettomana.

Arvomme kävijöiden kesken

* Ilmaisen vuosijäsenyyden

* 3kk PT-paketin

20 ensimmäiselle kävijälle ilmainen ämpäri 😀

Tervetuloa mukaan!