Funktionaalinen kesäleiri

Nyt on mahtavaa tulossa!

26.-27.8 on Kunto Ykkösellä Funktionaalinen viikonloppu.

 

Ohjelmassa:

Lauantaina:

10.00-10.30  Avaustreeni (Reko & Mari))

10.30-12.00  JKD,  Funktionaalisia harjoituksia (Ville)

12-13.00 Lounas

13.00-14.30 Funktionaalinen Ravinto (Päivi)

14.30-15.30 Functional Training (Päivi)

 

Sunnuntaina:

10.00-11.00 Pilates (Piia)

11.00-12.30 JKD, Funktionaalisia harjoituksia (Ville)

12.30-13.00 Lounas

13.00-14.00 Barre (Piia)

14.00-15.00 Kehonhuolto (Cat)

 

Hinta:

1 päivä 45€

2 päivää 79€

Kaikille osallistujille Pipo, juomapullo (shaker) ja Naturalista joku kiva ylläri ;D

 

Paikkoja rajoitetusti: varaathan omasi Pian!

info@kuntoykkonen.fi tai 044 7005566

 

 

FLT Ravintovalmentaja®

Päivi Hytinkoski

Funktionaalinen ravinto -luento

FLT-Ravintovalmentaja Päivi Hytinkoski kertoo ravinnon tervehdyttävistä vaikutuksista.Funktionaalisesta ravintovalmennuksesta saa apua niin terveyden palauttamiseen, ylläpitämiseen kuin edistämiseenkin. Ravintovalmennus perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille ja sen tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Ei ole kahta samanlaista yksilöä, joten jokaisen ravinto pitäisi suunnitella yksilöllisesti.

JKD

Wing Chun Kung Fu tulee Kiinasta ja on legendan mukaan alunperin naisen kehittämä taistelulaji. Tyyli sopii hyvin lähietäisyydeltä taisteltaessa, joilloin ei yleensä ole aikaa tai tilaa liikkua ja hyödyntää pidempää etäisyyttä. Tekniikat pyritään tekemään kehon struktuuria ja hallintaa hyödyntäen, jolloin liikkeisiin saa räjähtävyyttä ja voimaa lyhyelläkin etäisyydellä.Wing Chun kehittää erityisen hyvin tasapainoa ja lihashallintaa, sopien näin ollen myös vanhemmalle väestölle.

Viikonlopun tunneilla tutustutaan lajiin toiminnallisten harjoitusten avulla.

 

Functional training

Kehoa haastavia yhdistelmäliikkeitä, vartalon hallintaa, tasapainoa sekä kiinteytystä pieniä painoja käyttäen. Välineinä käytetään vaihtelevasti irtopainoja, kiekkoja, Sybo- kahvakuntopalloa sekä tietenkin oman kehon painoa.

 

Pilates

Modernin Pilates-harjoittelun yleistavoite on kehittää kehon optimaalista toiminnallista ryhtiä. Harjoittelu vahvistaa kaikkia kehon lihaskerroksia tasapainoisesti, kun nivelten optimaaliset liikeradat opitaan ja lihakset alkavat toimia hyvässä yhteistyössä niille kuuluvalla tavalla.

Säännöllinen Pilates-harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainon hallintaa sekä kehotietoisuutta.

 

Barre

Barre muokkaa ja vahvistaa kehoasi ja antaa sinulle ryhdin, jollaisesta olet aina haaveillut.Barre-tunti on saanut innoitusta tanssijoiden balettitangolla tehdystä harjoittelusta, mutta se sisältää  sporttisempana elementtinä toiminnallista voimaharjoittelua.

 

Kehonhuolto

Viikonlopun viimeisellä tunnilla palautellaan kehoa mukavilla liikkuvuusliikkeillä/ venytyksillä.

 

 

Ville                          Päivi                 Cat                    Piia                   Reko                    Mari

Menossa Mukana:

 

Scancap on jo 20 vuotta pukenut yritykset, urheiluseurat ja yhteisöt laadukkaisiin logotuotteisiin, kiitos siitä laajalle asiakaskunnallemme!

Johtavat tuotemerkit, oma paino, brodeeraus ja logotuotanto mahdollistavat joustavan ja nopean palvelun. Meiltä saat liikelahjat, promotuotteet ja tekstiilit niin työhön kuin vapaa-aikaan. Palvelemme Oulussa, Rovaniemellä, Kuusamossa, Savonlinnassa ja Joensuussa!

 

Natural on Oululainen, yli 30 vuotta toiminut luontaistuotekauppa,jonka palvelevat, laajan valikoiman myymälät löydät Kauppakeskus Valkeasta sekä Raksilan, Limingantullin ja Linnanmaan Prismoista

 

M-nutritionin huiput lisäravinteet löydät Kunto Ykköseltä pysyvästi edulliseen hintaan!

 

JKD

Tule tutustumaan JKD:n Wing Chun Kung Fuhun funkkisviikonloppuna!